Compania Polaroid este cunoscută pentru producerea de materiale fotosensibile reversibile și a aparatelor pentru folosirea acestora, tot ea fiind cea care a introdus prima cameră foto cu developare instantanee în 1948. Un adevărat miracol pentru acea perioadă. Astăzi, ochelarii produși de Polaroid sunt printre cei mai apreciați din lume, iar în luna septembrie la Q Vision îi poți avea la un preț cu 15% reducere, atât la ochelarii de soare cât și la cei de vedere!

Până în 1978 aparatul foto cu developare instantanee a fost o noutate pe scară largă, cunoscând popularitatea abia în anii 90. Din păcate, acest produs nu a reușit să țină pasul cu noile camere digitale performante și mult mai rapide. În 2008, din cauza problemelor financiare, corporația a decis oprirea producției materialelor fotosensibile reversibile. Cu toate acestea, o mână de angajați de la uzina Enschede din Olanda au răscumpărat utilajele pentru a relansa producția de filme Polaroid.

Astfel s-a născut ”The Impossible Project”. Sub acest nume, în 2010, colectivul uzinei din Olanda a comercializat primele sale filme, fabricate pe baza unei formule chimice revizuite, pentru aparatele Polaroid. Succesul a fost imediat: 500.000 de pachete (a câte 8 filme fiecare, la un preț mediu de 20 de eur) au fost vândute în 2010, și aproape 1 milion în 2012. În plus, pentru a-i pune de acord pe fotografii new age cu cei vintage, Polaroid a lansat și un aparat compact digital(Z2300) care integrează în tehnologia sa imprimarea instantanee de imagini pe hârtie. Iar dezvoltările în această direcție continuă.

Nostalgia Polaroid
Povestea mărcii Polaroid începe cu mai bine de 75 de ani în urmă, moment în care s-a dorit realizarea unor ochelari de soare care să îmbine calitatea și performanța, punându-se accent în special pe lentila polarizată, oferind totodată cel mai înalt tip de protecție împotriva razelor UV. Datorită succesului pe care l-a avut, producția s-a extins și către ramele pentru ochelari de vedere astfel că, în prezent, marca acoperă întreaga paletă de necesități a purtătorilor de ochelari.

Colecțiile Polaroid au încântat încă de la început, prin designul care se aliniază la ultimele tendințe în moda și culorile vesele care conturează personalitatea fiecărui purtător, dar menținând totodată un raport just între preț și calitate.

Vino în luna septembrie la Q Vision pentru a proba ochelarii de soare sau de vedere Polaroid și a beneficia de o reducere de 15%!

Atât ramele de vedere cât și cele de soare Polaroid le găsești în cadrul clinicii noastre Q Vision, situată pe strada Constantin Brâncuși nr.117, Cluj-Napoca. Alegerea celei mai potrivite perechi de ochelari nu este o treabă ușoară, așa că specialiștii noștri sunt pregătiți să îți ofere consiliere de cea mai înaltă calitate.

Te așteptăm cu drag!

 

– – – –

Q Vision, centru privat de oftalmologie:
Adresă: Str. Constantin Brâncuși, numărul 117, Cluj Napoca, România
Telefon: +4 0264 70 20 40 / +4 0786 16 00 64
E-mail: office@q-vision.ro
Facebook: Q Vision
Program: Luni – Vineri: 8:00 – 20:00. Sâmbătă și duminică: închis.