Arta perfecțiunii artizanale!

Pentru luna mai, ți-am pregătit o ofertă specială de 10% reducere la unul din cele mai bune branduri de ochelari din lume.

Discreție, calitate și maiestrie de neîntrecut – Bottega Veneta a stabilit un nou standard al luxului de la înființarea sa în 1966 în regiunea italiană Veneto. Ancorați în tradițiile marilor maeștri meștesugari italieni, artizanii contemporani ai casei de modă însoțesc procesul de creație cu o atenție extremă la detaliu, o înaltă precizie și cu un perfecționism neobosit. În atelierul Bottega Veneta, mâinile, ochii și inimile maeștrilor artizani transformă meștesugul prelucrării pielii într-o artă.

Bottega Veneta a evoluat de la o casă de bunuri din piele la o casă de modă de lux ce oferă un stil de viață, extinzând gama de produse la modă, bijuterii, ochelari, mobilă și altele.

Sub semnul atemporalului, eleganței și autenticității, Bottega Veneta oferă ochelari de soare și rame de vedere pentru bărbați și femei deopotrivă. Bottega Venneta a dezvoltat o țesătură specială din piele, cu un design autentic italian, denumită intreciatto, utilizată în toate colecțiile și care a devenit unul dintre cele mai renumite elemente de recunoaștere a brandului.

Colecțiile de ochelari sunt produse manual în Italia și Japonia de către maeștrii meșteșugari, pentru a garanta o calitate fără compromis și o frumusețe de durată. Procesul de manufactură combină metodele tradiționale – în centrul cărora se află mâinile experimentate ale artizanilor, cu tehnologiile moderne, rezultatul fiind un produs ce excelează în calitatea execuției și originalitatea detaliilor.

În luna mai, te așteptăm cu drag la clinica noastră Q Vision pentru a proba perechile de ochelari marca Bottega Veneta și a beneficia de o reducere de 10%!

Specialiștii noștri te vor ghida în alegerea celor mai potriviți ochelari pentru stilul tău.

– – – –

Q Vision, centru privat de oftalmologie:
Adresă: Str. Constantin Brâncuși, numărul 117, Cluj Napoca, România
Telefon: +4 0264 70 20 40 / +4 0786 16 00 64
E-mail: office@q-vision.ro
Facebook: Q Vision
Program: Luni – Vineri: 8:00 – 20:00. Sâmbătă și duminică: închis.