Luna decembrie, este luna cadourilor, așa că ți-am pregătit reduceri de până la 50% la branduri de ochelari de renume precum Ray Ban, Dolce Gabbana, Versace, Max Mara, Moschino, Hugo Boss, Tomy Hilfinger și altele. 

Una dintre legendele cadourilor lăsate sub bradul de Crăciun spune că Maica Domnului, fiind cuprinsă de durerile naşterii, i-a cerut adăpost lui Moş Ajun. Motivând că este sărac, acesta a refuzat-o,dar a trimis-o la fratele lui mai mic şi mai bogat, Moş Crăciun. Ajunsă la casa lui Crăciun, Maica Domnului o găseşte acasă pe soţia acestuia, Crăciuneasa şi îi cere adăpost. Crăciuneasa nu a stat mult pe gânduri, însă, ştiindu-şi soţul rău şi necredincios, nu o primeşte în casă,ci o trimite să nască în grajdul vitelor. Fără să-i spună soţului ei, Crăciuneasa o ajută pe Maica Domnului să-L nască pe Pruncul Iisus.

Aflând aceste întâmplări, Crăciun îşi pedepseşte soţia şi îi taie mâinile. Printr-o minune, Maica Domnului o vindecă şi îi lipeşte mâinile la loc. Văzând această minune şi aflând că în grajdul său S-a născut Domnul Iisus, Crăciun se căieşte şi îi cere iertare lui Dumnezeu, devenind astfel “primul creştin”. Se spune că el s-a căit atât de mult, încât a doua zi şi-a împărţit întreaga avere copiilor săraci, iar, de atunci, în fiecare an, în Ajunul Naşterii Domnului, Moş Crăciun vine cu sania trasă de reni, intră pe horn şi ne pune sub brad cadourile mult aşteptate.

Un nou Crăciun se apropie și la Q VISION  începe povestea cadourilor.

Iată mai jos o parte din ramele pe care le puteți găsi la reducere în magazinul nostru:

Vă așteptăm cu drag în magazinul nostru de pe str. Constantin Brâncuși nr.117, Cluj Napoca, să probați noile colecții de ochelari MAX MARA, MOSCHINO, HUGO BOSS, TOMMY HILFINGER, ROGER DUVAL, NINA RICCI, FURLA și să profitați de promoțiile noastre de până la 50% discount la gamele de ochelari RAY BAN, DOLCE GABBANA, VERSACE și altele.

 

– – – –

Q Vision, centru privat de oftalmologie:
Adresă: Str. Constantin Brâncuși, numărul 117, Cluj Napoca, România
Telefon: +4 0264 70 20 40 / +4 0786 16 00 64
E-mail: office@q-vision.ro
Facebook: Q Vision
Program: Luni – Vineri: 8:00 – 20:00. Sâmbătă și duminică: închis.