Casa de modă Hugo Boss îşi are sediul în oraşul Metzingen din Germania, locul în care a fost fondată compania în 1923. Croitorul a început prin a face haine de protecţie pentru muncitorii din fabrici, ajungând astfel principalul furnizor al uniformelor trupelor SA şi SS. Astăzi, Hugo Boss reprezintă unul din brandurile de top din lume în domeniul modei, iar în luna august Q Vision îți oferă o reducere de 20% la ochelarii Hugo Boss de soare și de vedere!

Denumirea brandului provine de la fondatorul acestuia, Hugo Ferdinand Boss (1885–1948), care, în 1930, a intrat în faliment din cauza condiţiilor economice prin care trecea Germania în acele vremuri. În ciuda acestor provocări, Hugo nu s-a lăsat descurajat astfel că în 1931 a deschis o nouă afacere şi s-a alăturat grupării naziste. Odată cu creşterea în popularitate a lui Adolf Hitler, afacerea lui Hugo Boss se dezvoltă, devenind principalul furnizor al uniformelor trupelor SA şi SS.

După înfrângerea Germaniei din 1945, Hugo Boss a fost acuzat că a colaborat cu naziştii şi a trebuit să plătească daune serioase. El a decedat în 1948, dar afacerea lui a mers în continuare, iar în 1953, a început să confecționeze costume pentru bărbaţi. La 19 ani de la moartea fondatorului, compania a fost preluată de nepoţii acestuia Uwe şi Jochen Holy. Aceştia au început să facă costume maro, verzi, albastre, şi negre. Preţurile peste medie şi faptul că costumele aveau un design tineresc au ajutat brandul să facă faţă competiţiei. În plus, aceştia au început să introducă materiale mai uşoare din Italia faţă de cele grele folosite la costumele tradiţionale germane.

În anii 60′-70′ costumele Boss erau un simbol al calităţii printre bărbaţi. În 1972, a început să sponsorizeze competiţiile de Formula Unu.

Prin asocierea cu celebrul actor Sylvester Stallone, în 1976 costumele Boss au început să devină populare pe continentul american.

Boss a fost înregistrat ca şi brand în 1977. În 1985, au sponsorizat turnee de golf şi tenis. În 1989, au primit licenţă pentru a putea confecţiona ochelari de vedere şi de soare, un domeniu în care s-au diferențiat printr-un design aparte și prin folosirea de materiale unice precum titanul, acetatul, optylul sau metalul în diferitele lui combinatii.

În 1993 au lansat încă două branduri HUGO şi BALDESSARINI.

În 1994, ei au lansat primul parfum. În 1995, au primit licenţă pentru a confecţiona încălţăminte, iar în 1996, au primit licenţă pentru ceasuri.

În 2005, au lansat produse de îngrijire pentru bărbaţi.

Creșterea și dezvoltarea brandului Hugo Boss:
– În 1950 apar primele costume bărbătești care poartă marca Hugo Boss
– Între 1960 – 1970 compania produce accesorii și costume de lux pentru bărbați
– În 1989 primește licența pentru a putea confecționa ochelari de vedere și de soare
– În 1990 brandul se orientează către îmbrăcămintea sport și casual
– În 1993 apare pe piață colonia pentru bărbați, dar și prima linie vestimentară pentru femei care cuprinde topuri, rochii, lenjerie și încălțăminte.

Acum, marca și produsele Hugo Boss se adresează bărbaților ce adoptă un stil elegant, domnilor cu un caracter puternic și cu un puternic spirit de lider.

Câteva din modelele de ochelari de soare și de vedere pe care-i puteți găsi și proba la Q Vision:

Vă așteptăm pentru a face cunoștință cu celebrii ochelari Hugo Boss, acum la un preț redus cu 20%!

Atât ramele de vedere cât și cele de soare Hugo Boss le găsiți în cadrul clinicii noastre Q Vision, situată pe strada Constantin Brâncuși nr.117, Cluj-Napoca. Alegerea celei mai potrivite perechi de ochelari nu este o treabă ușoară, așa că specialiștii noștri sunt pregătiți să vă ofere consiliere de cea mai înaltă calitate.

Vă așteptăm cu drag!

 

– – – –

Q Vision, centru privat de oftalmologie:
Adresă: Str. Constantin Brâncuși, numărul 117, Cluj Napoca, România
Telefon: +4 0264 70 20 40 / +4 0786 16 00 64
E-mail: office@q-vision.ro
Facebook: Q Vision
Program: Luni – Vineri: 8:00 – 20:00. Sâmbătă și duminică: închis.