ARTICOLE

20% REDUCERE la ochelarii de soare cu dioptrii

Uită de griji! Cu ochelarii de soare cu dioptrii ai protecție UV și vedere perfectă într-o singură pereche de ochelari. În cursul verii (iulie-august-septembrie) ai 20% REDUCERE la achiziționarea ochelarilor de soare cu dioptrii.

La Clinica de Oftalmologie Q Vision, poți alege dintr-o varietate mare, rame de ochelari de soare la care se atașează lentilele cu dioptrii personalizate pentru tine.  Oferta se adresează tuturor clientilor noștri.

Poți alege rame de la mărci de renume, de o calitate superioară, cum ar fi: GUCCI, BOTEGA VENETTA, MAX MARA, HUGO BOSS, POLAROID, BLUMARINE, RESERVED, RAY BAN, VOGUE.

Ramele ochelarilor de soare cu dioptrii sunt fabricate din cele mai bune materiale cum ar fi: acetatul, titanul, optylul, aliaje și sunt perfecți pentru a fi purtați și asortați atât vara, cât și în orice anotimp.

Ochelarii de soare cu dioptrii vă ajută să vedeți clar și să vă protejați și de lumina soarelui. Lentilele cu dioptrii vor fi produse conform datelor de pe rețeta dumneavoastră.

Vino la Q Vision unde îi poți proba și de unde poți alege culoarea potrivită pentru lentilele de soare cu dioptrii. La orice brand de rame de soare cumpărate: GUCCI, BOTEGA VENETTA, MAX MARA, HUGO BOSS, POLAROID, BLUMARINE, RESERVED, RAY BAN, VOGUE din optica Q Vision, beneficiezi de 20% REDUCERE.

Vara aceasta ne protejăm ochii împreună!

Te aşteptăm cu drag la o consultaţie de specialitate!

Programare