Articole

Căutăm Consultant Optică/Optometrist

Căutăm un consultant optică/optometrist în echipa noastră. Ne dorim ca acest nou membru/membră a echipei noastre să fie o persoană cu: Atitudine orientată spre pacient,

Happy Hour: consult optometric și ochelari

În luna noiembrie 2020 clinica noastră derulează o promoție de sezon: Happy Hour între orele 13-15.00, în fiecare zi.
Pachetul de Happy Hour include:
– consult optometric gratuit și
– 25% reducere la comanda de ochelari.

Mituri în oftalmologie

Despre vedere și sănătatea ochilor se răspândesc multe teorii care sunt, de fapt, neadevărate. Am enumerat mai jos o primă parte din miturile pe care noi le cunoaștem, cu lămuririle necesare:

Importanța ochelarilor de soare de calitate

Datorită schimbărilor apărute în ultimii ani, purtarea ochelarilor de soare a devenit un aspect din ce în ce mai important. Da, ochelarii subliniază anumite trăsături de personalitate și ne ajută să ne completăm stilul, însă factorul de stil al ochelarilor de soare NU este singurul lor beneficiu.

Ochelarii lunii: Swarovski – Scurtă istorie din 1862 și până azi

Cred ca putini sunt cei care nu au auzit, pana in ziua de azi, de cristalele Swarovski – cea mai mare companie producatoare de cristale din intreaga lume. Insa cati dintre voi cunosc povestea din spatele brandului si cum s-a intamplat ca niste pietre stralucitoare sa ajunga atat de populare? Ne-am documentat, astfel incat sa v-o prezentam si voua, pe scurt.