ARTICOLE

Silhouette – Pasiune pentru excelență

Brandul Silhouette s-a născut în 1964 dintr-o viziune pe atunci nebună: “Ochelarii ca accesoriu”, ajungând să fie astăzi un brand de top, cu cele mai ușoare și apreciate rame din lume.

Produsele lor sunt confecționate exclusiv manual, din cele mai bune materiale, folosind cea mai bună tehnologie.

Brandul austriac a reușit să revoluționeze piața atât prin designul inedit a ramelor sale cât și prin crearea de noi tehnologii în prelucrarea și proiectarea acestora.

Silhouette are o istorie inedită, fiind printre puținele branduri care și-a distribuit produsele în spațiu în peste 30 de misiuni ale celor de la NASA, și a făcut înconjurul lumii de câteva ori alături de Orchestra Filarmonicii din Viena. Este prima alegere pentru multe personalități din show-biz, politică și din mediul de afaceri din întreaga lume.

Silhouette este dovada că “thinking big” este calea către succes, alături de perseverență și inovație, iar ceea ce a realizat brandul nu este deloc puțin, mai ales având în vedere că debutul poveștii Silhouette a avut puțini protagoniști, mai exact un singur designer și un staff de doar cinci oameni.

Abordarea lor i-a făcut celebri, în special prin faptul că au fost printre primii care au văzut ramele ca pe niște accesorii, ușor adaptabile la ținutele de zi. Și-au concentrat atenția pe acestă idee și pe un material inedit: titanul, material din care sunt confecționate majoritatea ramelor Silhouette, un material extrem de ușor, elastic și aproape indestructibil.

Designul ramelor Silhouette este cunoscut pentru faptul că nu influențează fizionomia feței, moto-ul după care se ghidează brandul fiind Feel Lite. Show Style.

I simply wanted to omit anything that was unnecessary while also refusing to compromise in terms of design and comfort.
Gerhard Fuchs, Designer Silhouette

Și, ca să păstreze aceeași notă grandioasă, Silhouette are și propria simfonie. Se numește „Passion for Excellence” și este compusă de austriacul Hermann Miesbauer cu ocazia aniversării de 50 de ani a brandului.
Poți savura momentul artistic în clipul de mai jos:

Pentru că noi ne-am îndrăgostit deja de ochelarii și povestea din spatele Silhouette, am decis să-i declarăm ochelarii lunii martie, așa că te așteptăm la Q Vision pentru a vedea și proba colecția 2019 a ramelor de vedere Silhouette!

Vino la clinica noastră de oftalmologie iar specialiștii noștri te vor ghida în alegerea perechii ideale de ochelari pentru protecția și sănătatea ochilor tăi 🙂

Te aşteptăm cu drag la o consultaţie de specialitate!

Programare