ARTICOLE

Ce facem cu grija copiilor la oftalmolog?

Dupa cum bine stiti din articolele anterioare Q Vision oferă consultatii oftalmologice variate, atat pentru copii cat si pentru adulti, iar sanatatea ochilor dumneavoastra este prioritatea noastra.

Tocmai pentru ca ne dorim sa aveti o vedere sanatoasa, suntem pregatiti pentru orice situatii pe care le implica o vizita la clinica noastra impreuna cu copii.

Va este groaza sa veniti cu cei mici la programari, sau nu aveti cu cine sa ii lasa-ti acasa?
La Q-vision nu trebuie sa sa va ganditi la acest aspect, deoarece personalul nostru este bine pregatit sa va ajute in toate situatiile. Va este groaza sa ramaneti la o discutie de recomandare a unui ochelar, din cauza ca sunteti cu cei mici si raman fara rabdare? Nu va faceti griji! La Q Vision nu trebuie sa va ganditi la aceste lucri pentru ca cei mici vor fi ocupati cu tot felul de activitati, impreuna cu colegii nostri, cum ar fi desenatul sau chiar mici jucarii pentru ca dumneavoastra sa puteti fi linistit(a) in discutia pe care o aveti cu consilierii nostri.

Va este groaza sa il obisnuiti pe copil cu portul unei perechi de ochelari?
La Q Vision veti gasi indrumarea rabdarea si caldura din partea personalului nostru calificat pentru recomandarea ochelariilor potriviti incepand de la varste fragede si sfaturi pentru cum sa-i obisnuiti pe copii sa ii poarte.

Vazul este unul dintre cele mai imporante simturi, asadar trebuie sa ne gasim sprijinul necesar in ceea ce priveste o recomandare perfecta pentru ochelarii potriviti care sa ne ajute si sa ne ofere confort.

Primul pas in vederea gasirii ochelarilor ideali este obtinerea unei retete oftalmologice, ce se obtine de la un medic oftalmolog si urmarirea recomandarilor din reteta respectiva.

Mergand mai departe, ramele de ochelari trebuie alese in functie de fizionomia copiilor, de necesitatea dioptrica pe care fiecare o are, de activitatile de zi cu zi si, bineinteles, de preferintele copilului.

Un ultim pas ar fi recomandarea lentilelor care trebuie sa fie in conformitate cu stilul de viata pe care fiecare il are. Un ochelar care sa tinda spre perfectiune este un ochelar care se produce in totalitate in locul de unde s-a recomadat, deoarece in acest fel se intregesc toate particularitatile lui pornind de la prescriptie pana la finalizarea acestuia si se elimina erorile externe.

Va asteptam cu drag la Q Vision unde echipa noastra va gasi raspunsuri si solutii pentru toate intrebarile si nelamuririle pe care dumneavoastra le aveti in ceea ce priveste ochelarul si accesoriile acestuia.
.

– – – –

Autor articol:
Alexandra Vezeteu,
Tehnician Optometrie Q Vision

Q Vision, centru privat de oftalmologie:
Adresă: Strada Nicolae Pascaly nr. 7, Cluj
Telefon: +4 0264 70 20 40 / +4 0786 16 00 64
E-mail: [email protected]
Facebook: Q Vision
Program: Luni – Vineri: 8:00 – 20:00. Sâmbătă și duminică: închis.

Te aşteptăm cu drag la o consultaţie de specialitate!

Programare