ARTICOLE

Ochelarii Nina Ricci si personalitatea unei femei impunatoare

Povestea acestui brand este despre eleganta si despre feminitate. Maria Ricci, numita si „Nina”, impreuna cu fiul sau Robert, deschid usile casei de moda NINA RICCI in 1932, pe una dintre arterele importante ale Parisului, aducand cu sine imaginea unei italience frumoase, care purta rochii exclusiviste, simbolice pentru tot ceea ce inseamna stil in cel mai nobil sens al cuvantului.

Maria Ricci se orienteaza apoi catre nisa parfumurilor, lansand in 1946 primul titlu denumit Coeur Joie acestas fiind inceputul unuia dintre cele mai reprezentative branduri de parfumerie si accesorii.

Eleganta extravaganta era invocata prin insasi natura Mariei, care isi transpunea viziunea in tot ceea ce purta numele RICCI. Asa au luat nastere si accesoriile NINA RICCI, printre care si ramele de ochelari, atat de vedere cat si de soare, din materiale unice si modele incredibile.

Ramele NINA RICCI se adreseaza femeilor cu o personalitate puternica si deschise la nou,

Va asteptam cu drag la clinica Q Vision pentru a proba ochelarii din imaginile de mai sus, si nu numai, si a gasi perechea potrivita sub indrumarea personalului nostru calificat!

– – – –

Q Vision, centru privat de oftalmologie:
Adresă: Strada Nicolae Pascaly nr. 7, Cluj
Telefon: +4 0264 70 20 40 / +4 0786 16 00 64
E-mail: [email protected]
Facebook: Q Vision
Program: Luni – Vineri: 8:00 – 20:00. Sâmbătă și duminică: închis.

Te aşteptăm cu drag la o consultaţie de specialitate!

Programare