ARTICOLE

Povestea brandului Lozza, Creativity comes from the soul

LOZZA este un brand italian de lux, unul dintre cele mai vechi branduri din lume specializate in manufacturarea ramelor de ochelari atat de vedere cat si de soare. 

Fondata in 1878 de catre GIOVANNI LOZZA, LOZZA se bucură și astăzi de succes datorita formelor clasice si reinventate ale ramelor de ochelari, bazata pe inspiratia VINTAGE.

La baza acestui brand sta si mottoul ,,CREATIVITY COMES FROM THE SOUL,, and ,,THERE IS A FORM UNCHANGING BEAUTY, THAT IS ABLE TO SURVIVE UNTOUCHED OVER CENTURIES”.

Intr-o lume in care se pune accentul din ce in ce mai mult pe felul cum aratam si ne ingrijim, LOZZA este unul dintre putinele branduri care ofera o estetica bogata in continut, atat prin colectiile sale speciale cat si prin nevoia de contemporan.

LOZZA nu este doar un mare exemplu de succes in toata lumea, avand peste 140 de ani de istorie si cariera in spate, mentinandu-se pe piata chiar si in perioada celor doua razboaie mondiale, reusind sa continue si sa duca mai departe traditia italiana. Dar, mai mult, au primit medalia de aur pentru lunga continuitate ca si brand autentic.

Astazi, brandul LOZZA a introdus un nou loggo, iar ramelor de ochelari le sunt aplicate manual pe brate cinci dungi mici din titan care definesc cele cinci litere ale brandului LOZZA.

Suntem foarte incantati, sa va invitam in clinica noastra , unde va putem prezenta aceste rame de ochelari deosebite, manufacturate cu o maiestrie aparte.

Va asteptam la Q Vision, sa faceti cunostinta cu ochelarii LOZZA!

– – – –

Q Vision, centru privat de oftalmologie:
Adresă: Strada Nicolae Pascaly nr. 7, Cluj
Telefon: +4 0264 70 20 40 / +4 0786 16 00 64
E-mail: [email protected]
Facebook: Q Vision
Program: Luni – Vineri: 8:00 – 20:00. Sâmbătă și duminică: închis.

Te aşteptăm cu drag la o consultaţie de specialitate!

Programare