ARTICOLE

Punct de vedere – o emisiune marca Q-Vision

Am început seria de emisiuni Punct de vederedespre Sănătatea ochilor pe postul Napoca Live. În cadrul primului episod Dr. Oana Rusu, fondatorul clinicii noastre prezintă o afecțiune frecventă: cataracta. Află detalii despre simptome și tratament vizualizând înregistrarea de mai jos.

A doua emisiune Punct de vederedespre Sănătatea ochilor este despre necesitatea ochelarilor de soare. Ochelarii de soare, necesitate sau moft?, vizualizați emisiunea pentru a afla răspunsul.

A treia emisiune este despre viciile de refracție ale ochiului și cum pot fi corectate. Când este cel mai bine să mergem la o consultație a ochilor? Răspunsul o aflăm de la Dr. Oana Rusu fondatoarea Q Vision Clinică de Oftalmologie Cluj.

Problemele de vedere ale copiilor pot fi depistate de la vârsta de 7 luni. Cu cât sunt depistate mai repede cu atât pot fi corectate mai ușor, iar cei mici nu vor avea de suferit când vor crește.

Cum tratăm corect conjunctivita? În primul rând fără ceai de mușețel. Apoi urmăm tratamentul prescris de medic chiar dacă simptomele au dispărut.

Afecțiunile retinei în cadrul emisiunii Punct de vedere cu dr. Oana Rusu – medic primar oftalmolog, specializat în chirurgia cataractei.

Te aşteptăm cu drag la o consultaţie de specialitate!

Programare