Dr. Radu Mateescu

Dr. Radu Mateescu

Medic specialist oftalmolog

Medic specialist oftalmolog, chirurgie vitreo-retiniană

Am absolvit facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațeganu”, Cluj-Napoca.

Oftalmologia a îmbinat dintotdeauna interesul meu pentru medicină, micro-chirurgie și tehnologie medicală.

Îmi place să interacționez cu pacienți de toate vârstele, sunt pasionat de chirurgia oculară, iar supraspecializarea mea este Chirurgia Vitreo-Retiniană, care se ocupă cu tratamentul chirurgical al bolilor retiniene. Retina reprezintă cel mai sensibil țesut al ochiului, care este organul de simț cel mai de preț al nostru.

Mi-am desfășurat pregătirea în acest domeniu atât în Clinica de Oftalmologie Cluj-napoca, alături de cei mai buni profesori, cât și în străinătate, participând la numeroase cursuri, stagii de pregătire și conferințe Internaționale în Germania, Austria, Grecia, Danemarca și Portugalia.

Îmi continui pregătirea în fiecare an și îmi doresc să fiu tot timpul la curent cu cele mai moderne și eficiente metode de diagnostic și tehnici chirurgicale.

Răbdarea și atenția la detalii sunt atuuri care mă ajută în desfășurarea activității mele, atât în cabinetul de consultații, cât și în sala de operații.

Te aşteptăm cu drag la o consultaţie de specialitate!

Programare

ECHIPA DE SPECIALIŞTI ÎN OFTALMOLOGIE

Dr. OANA RUSU

medic primar oftalmolog

maria teodora cocis

Dr. Maria Teodora Cociș

medic specialist oftalmolog

Ivan Berfela, asistent medical qvision

IVAN BERFELA

asistent medical generalist