Dr. Oana Rusu

Dr. Oana Rusu

Medic specialist oftalmolog

Doctor Oana Rusu, medic specialist oftalmolog, fondatorul clinicii Q Vision, a terminat facultatea de medicină și farmacie UMF Iuliu Hațeganu Cluj-Napoca, promoția 2007. A urmat apoi pregătirea în rezidențiat la Clinica Oftalmologică din Cluj-Napoca, participând la numeroase congrese naționale și internaționale și cursuri în diferite centre universitare.

„Pasiunea pentru medicină a început încă din copilărie, iar pentru oftalmologie din perioada facultății. Dorința de a deschide un centru oftalmologic a pornit de la ideea de a oferi oamenilor cu probleme oftalmologice posibilitatea de a se trata ca și în occident, la ei acasă.

Astfel a luat naștere clinica oftalmologică Q Vision care include un centru pentru tratarea cataractei, a strabismului sau a glaucomului, investigații cu aparatură de ultimă generație și, mai nou, un departament de oftalmopediatrie cu aparatură specializată pentru consultațiile celor mici”.

Clinica dispune de una dintre cele mai dotate săli de operație din țară, cu tehnologie de ultimă oră care reduce foarte mult riscurile intervențiilor chirurgicale și micșorează perioada de recuperare.

Ne-am gândit să venim și în întâmpinarea pacienților cu venituri mai modeste, de aceea am încheiat un contract cu casa de asigurări pentru ca și acești pacienți să poată beneficia de aceleași servicii la standarde internaționale cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Suntem prezenți de 4 ani, timp în care am redat vederea și speranța unui trai frumos multor pacienți, le oferim condiții de tratament într-un mediu sigur și prietenos cu servicii medicale la cel mai înalt nivel.
Q Vision, pentru că meriți să te bucuri de viață.” – Dr. Oana Rusu.

Te aşteptăm cu drag la o consultaţie de specialitate!

Programare

ECHIPA DE SPECIALIŞTI ÎN OFTALMOLOGIE

Dr. OANA RUSU

medic primar oftalmolog

maria teodora cocis

Dr. Maria Teodora Cociș

medic specialist oftalmolog

Ivan Berfela, asistent medical qvision

IVAN BERFELA

asistent medical generalist