Dr. Yasser Jaramani

Dr. Yasser Jaramani

Dr. Jasser Jaramani, oftalmolod

Medic specialist oftalmolog

Dr. Yasser Jaramani, este medic specialist oftalmolog cu o experiență de 30 de ani în domeniul chirurgiei oftalmologice. Cu o abordare blândă și un comportament extrem de politicos față de pacienți, doctorul Jaramani este un specialist de încredere pentru toți cei care se confruntă cu afecțiuni ale ochilor.

Experiența vastă pe care o deține în chirurgia polului anterior îl califică pe medicul specialist Jaramani să ofere cele mai bune soluții pentru pacienții săi. Printre afecțiunile pe care le tratează cu succes se numără cataracta, glaucomul, afecțiunile pleoapelor și terapiile laser. Indiferent de problema
cu care vă confruntați, puteți avea încredere că el va aborda fiecare caz cu atenție și profesionalism.
Un aspect important al practicii sale este faptul că acceptă pacienți cu bilet de trimitere, ceea ce face accesul la serviciile sale și mai facil pentru cei care au nevoie de tratament oftalmologic de înaltă calitate.

Domnul doctor Jaramani nu se limitează doar la tratamentul medical, ci și la educarea pacienților săi în ceea ce privește sănătatea oculară și opțiunile de tratament disponibile. Cu un accent deosebit pe comunicare și îngrijire personalizată, el se asigură că fiecare pacient se simte în siguranță și înțeles.

Nu ezitați să vă programați la domnul doctor Yasser Jaramani pentru orice
problemă oculară sau pentru o consultație. El este aici pentru a vă ajuta să
vă recăpătați sănătatea ochilor și să vă redobândiți calitatea vieții.

Te aşteptăm cu drag la o consultaţie de specialitate!

Programare

ECHIPA DE SPECIALIŞTI ÎN OFTALMOLOGIE

Dr. OANA RUSU

medic primar oftalmolog

maria teodora cocis

Dr. Maria Teodora Cociș

medic specialist oftalmolog

Ivan Berfela, asistent medical qvision

IVAN BERFELA

asistent medical generalist